fbpx

El PP d’Alzira proposa al Govern local mesures d’ajudes econòmiques al comerç alzireny

Compartix la notícia

El PP d’Alzira proposa a l’Ajuntament l’ajornament de l’IBI comercial fins a fi d’any i el pagament d’ajudes directes als comerços que no disposen de local. Estes mesures, assegura el PP, van destinades al manteniment dels negocis locals i l’ocupació en la nostra ciutat. Per fer-ho possible, el partit demana al consistori una junta de portaveus virtual on poder concretar les seues propostes.
El PP explica que, davant l’ampliació de l’estat d’alarma, les conseqüències econòmiques per als comerços d’Alzira seran pitjors per la qual cosa cal llançar ajudar-los. Ja la setmana passada, el PP publicava un decàleg de propostes entre les quals es trobava l’ajornament de l’IBI i de la taxa d’ocupació de terrasses. Mesures que ja van ser dutes a terme per l’Ajuntament d’Alzira. En esta ocasió, el PP proposa que s’ajorne encara més el pagament de l’IBI a les empreses i, fins i tot, que es realitzen bonificacions del 50% d’este impost.
A més, el PP proposa també a l’Ajuntament la bonificació d’un 50% de l’impost de contribució per als propietaris de negocis que no disposen de local en el qual exerceixen la seua activitat. El portaveu del partit José Andrés Hernández explica que el seu grup donarà suport en tot moment a l’Ajuntament per tal de pal·liar esta crisi però que no s’oblidarà de contribuir amb les seues idees i propostes.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-23-marc-2020_md_49205353_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari