fbpx

El PP d’Alzira reclama més policia per a la ciutat

Compartix la notícia

El Partit Popular d’Alzira denuncia la reducció a la meitat de la plantilla en la policia local d’Alzira i critica la desídia de l’alcalde en les contractacions de les policies locals. Els populars proposen que es realitze paral·lelament la consolidació d’interins i la contractació de nous agents.

Des del Partit Popular tornen a denunciar la mala gestió del govern de la nostra ciutat en el referent a la plantilla de la policia local i afirmen que la reducció de la plantilla afecta a la seguretat ciutadana i a la presència dels cossos de seguretat en els barris.

Davant els terminis i la burocràcia que requereix la contractació de nous agents, des del PP proposen que els tràmits per a la contractació de la consolidació d’interins es duguen de forma paral·lela a la contractació de nous agents per no perdre més temps.

Per últim han manifestat que la ineficàcia de l’equip de govern podria comportar, en paraules textuals, conseqüències molt greus davant la falta d’agents de policia.

Des de l’equip de govern expliquen que estan fent tot el necessari per acabar amb la situació que pateix la policia local i que estan ja pendents de seguir ampliant la plantilla.

 

Imatge Riberaexpress 

Compartix la notícia

Deixa un comentari