El PP d’Alzira s’adereix a la declaració institucional de la diputació de València

El Partit Popular d’Alzira s’ha adherit a la declaració institucional de la diputació de València amb motiu del dia de l’Orgull LGTBIQ del passat 28 de juny. Segons expliquen des del partit es necessària l’eliminació de tota forma de discriminació per orientació sexual i crear consciència d’Igualtat social per permetre l’accés al món laboral amb les mateixes condicions de treball.

A més des del PP ha reivindicat que les persones estan per sobre de les ideologies i que per tant,  les actuacions de rebuig que es van produir el dia de l’orgull contra un partit polític no tenen sentit donat que segons manifesten, hi ha persones LGTBIQ en tots els partits i el respecte ha de ser multidireccional.

En el mateix sentit el PP d’Alzira es va unir a tots els grups polítics davant els compromisos adquirits per l’Ajuntament d’Alzira per l’adhesió a la xarxa de municipis protegits contra la violència de gènere de la Diputació de València.

Ara bé, des del PP també critiquen la postura adoptada per l’equip de govern davant la negativa a la petició de trasllat d’una dona empleada pública víctima de violència de gènere.

 

Imatge  Dival.es 

 

Deixa un comentari