fbpx

El PP de la Ribera exigix al Consell transparència sobre la crisi sanitària

Compartix la notícia

El PP de la Ribera Alta exigix al Consell transparència en la informació relacionada amb el coronavirus. Els populars acusen el Govern de falta de claredat i de desprestigiar els sanitaris. D’altra banda, El PP exigix també al Consell un impuls econòmic per als més de 750.000 treballadors que, una setmana després de l’aprovació dels ERTE, aniran a l’atur de forma temporal.

En esta preocupació a causa del coronavirus,  segons el PP cal evitar les notícies falses amb bons protocols d’informació. El partit explica que una mostra d’esta falta de protocols és el col·lapse del telèfon d’atenció a la ciutadania. Pel que fa als sanitaris, els populars acusen el Consell de censura per no deixar-los parlar de la falta de recursos i material. Així ho ha explicat el president de la gestora del PP a la Ribera Alta, Antonio Saa.

D’altra banda, per tal de minimitzar l’impacte econòmic del COVID-19 a la nostra comarca, el PP ja està preparant una sèrie de propostes. Els populars asseguren que una de les conseqüències d’esta parada en l’economia serà una forta crisi financera. Per això, alerten el govern i li exigixen que comence ja a impulsar mesures.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-27-marc-2020_md_49364248_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari