fbpx

El PP demana al Govern local un increment en el pressupost de Patrimoni

Compartix la notícia

El Partit Popular demana un increment en el pressupost de Patrimoni.  Els populars denuncien que les partides destinades a la conservació de patrimoni estiguen en mans de possibles subvencions i insistixen en la necessitat imminent d’invertir diners propis en la Torre dels Coloms. A més, insten la regidora de Patrimoni, Isabel Aguilar, a prendre mesures en este sentit.

Una de les esmenes més importants que el PP va presentar als pressupostos de 2020 va ser la destinació de 200.000 euros a béns patrimonials. En un primer moment, l’Ajuntament va abolir esta esmena perquè restava diners destinats a altres partides importants, segons el Partit Popular. El PP explica que va tornar a presentar l’esmena esta vegada modificada però tampoc va ser acceptada. Al seu parer, l’Ajuntament hauria de demostrar que vetla pel patrimoni local amb partides per a la Torre dels Coloms, el sostre del Fontana Mogort o la Casella i la Murta, entre altres béns.

La Regidora de Patrimoni Natural, Isabel Aguilar, assegura que si bé és cert que enguany no hi ha pressupost municipal específic per a patrimoni, l’actual Equip de Govern ha actuat sobre edificis emblemàtics que trobaren en ruïnes durant la passada legislatura. Aguilar assegura que “la rehabilitació de la Torre dels Coloms de la Murta passa necessàriament per l’ajuda d’altres administracions amb les quals s’estan fent les gestions adients”.

Compartix la notícia

Deixa un comentari