El PP demana la gratuïtat dels estands per als comerços d’Alzira a la propera fira comercial

El PP demana la gratuïtat dels estands per als comerços d’Alzira a la propera fira comercial. Asseguren que esta va ser una de les demandes que l’AEA ens va traslladar en una reunió la setmana passada. L’alcalde i regidor de comerç ha contestat que beneficiar només els estands dels comerços alzirenys va en contra de la llei.

Davant la celebració de la Fira Comercial d’Alzira els dies 18, 19 i 20 d’octubre i la constància de l’alt cost del lloguer d’estands per a la participació en la mateixa, el Partit Popular sol·licita a l’equip de govern la gratuïtat d’estes casetes per als comerços de la nostra ciutat. Des del PP i després haver-se reunit tant amb l’Associació Empresarial com amb comerciants, entenen que no n’hi ha prou amb subvencionar un 20% de l’estand, sinó que consideren que l’Ajuntament n’ha de sufragar el 100% al comerç local, ja que la finalitat és ajudar i potenciar-lo, mantenint el preu als comerços d’altres localitats.

 

L’alcalde d’Alzira, però, ha contestat que no s’ajustaria  a la legalitat vigent beneficiar només els comerços  alzirenys i que el problema en cap cas són els diners, ja que la Fira Comercial té un cost total de 42.000 euros per a les arques municipals.

Categories Política

Deixa un comentari