fbpx

El PP demana un homenatge a les víctimes de la covid-19

Compartix la notícia

EL PP demana un funeral i un homenatge en julio a les víctimes de la Covid-19. La proposta va ser presentada al ple de dimarts i va ser aprovada per tots els grups polítics. El PP apunta que la majoria de les persones que han mort a causa de la Covid-19 ho han fet en unes circumstàncies molt dramàtiques al no poder estar acompanyats pels seus familiars en els seus últims moments ni tan sols poder-los acomiadar amb alguna cerimònia, per això consideren tan necessari l’homenatge.

Des del PP consideren que en els pitjors moments de la pandèmia era necessària la unitat de les diferents forces polítiques i per això pensen que també cal unió de tots els grups en el moment d’homenatjar les víctimes.

Per això presentaren en el ple de l’Ajuntament, una moció que va comptar amb el suport de tots els grups polítics, en la qual sol·licitaven un funeral a la nostra ciutat, este mes de juliol, pels morts així com un acte institucional en el qual es reta homenatge a les víctimes i es demane perdó pels errors comesos durant la gestió de la pandèmia.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-2-juliol-2020_md_53113056_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari