fbpx

El PP demanarà al Senat una inversió de 6 milions per a finançar la connexió d’Alzira amb l’AP7

Compartix la notícia

Els populars demanaran, també, a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer una partida per a la neteja dels barrancs de la comarca i les infraestructures ferroviàries. Segons el senador del PP al Senat, Fernando de Rosa, els populars faran al Senat el paper que hauria d’haver fet Compromís al govern que, al seu paper, s’ha mostrat immòbil en la lluita pels interessos dels valencians i valencianes.

Així ho ha assegurat el Senador en la roda de premsa que s’ha dut a terme a Alzira el matí d’este, 4 de desembre en la qual els representants del PP a nivell local, comarcal, autonòmic i nacional l’han acompanyat amb la seua valoració dels pressupostos 2021. La representant del PP en les Corts, Elena Bastidas ha donat suport al discurs del senador Fernando de Rosa i ha assegurat que, malgrat que la connexió de l’AP7 amb Alzira estava als Pressupostos de Mariano Rajoy des de l’any 2018, l’actual govern no sols no ha executat l’obra sinó que l’ha eliminat dels nous pressupostos.

Elena Bastidas ha assegurat que els pressupostos 2021 de la Generalitat són els menys socials de la història amb un 1,5% menys d’inversió en Sanitat, Educació i Dependència. L’ex alcaldessa d’Alzira ha aprofitat també l’ocasió per a mostrar suport a la queixa dels populars d’Alzira pel que fa al problema de les inundacions i ha explicat que presentarà una esmena a les Corts per al Barranc de la Casella. En total, per al Palau de la Justícia i les inundacions, el PP demanarà a les Corts 1 milió d’euros. Escoltem Elena Bastidas i Fernando de la Rosa en l’informatiu:

      informatiu-migdia-4-desembre-2020_md_61385308_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari