El PP denuncia falta de consens en els canvis de les festes

Les festes de San Bernat generen disputa al si de l’oposició popular. Des del PP denuncien una falta de consens per part del Govern municipal quant a l’organització de les festes d’enguany i els diversos canvis d’horari i ubicació que la situació sanitària ha obligat a realitzar les darreres setmanes.

El Grup Popular municipal sosté que l’equip de Govern no ha consultat en cap moment amb els partits de l’oposició la celebració o suspensió de les festes de San Bernat, així com les mesures a prendre. L’increment de casos Covid actius a la ciutat i les restriccions decretades per la Generalitat este mes han obligat l’Ajuntament a anular i modificar alguns dels actes programats. Des del PP expressen comprensió amb les mesures aplicades per l’Ajuntament, tot i lamentar la falta de consens en este tema que, consideren, és de vital importància. Escoltem Luisa Castells, regidora del PP.

Castells recorda que la situació sanitària va obligar a cancel•lar les festes de l’any passat i que l’equip de Govern va desestimar la proposta del PP de celebrar alguna actuació als mateix termes que les d’enguany quan, segons els populars, l’índex de contagis és major que el del darrer juliol.

Deixa un comentari