fbpx

El PP exigix un finançament just dels fons per al COVID-19

Compartix la notícia

El PP lamenta que el Govern de Espanya discrimine, una vegada més, a la Comunitat Valenciana. Per això des del PP d’Alzira han presentat una moció perquè la Generalitat exigisca finançament just dels fons per al COVID-19.

La fórmula de repartiment de fons de 16.000 milions d’euros, anunciat pel president de Govern, Pedro Sánchez, perquè les autonomies puguen compensar l’impacte econòmic i de despesa sanitària en els seus comptes per la pandèmia del corona virus, ha generat tensions entre les diferents autonomies.

Una vegada més, la proposta de Govern de la Comunitat Valenciana perquè tingués com a criteri principal el pes de la població, no va ser l’ escollit pel Govern espanyol. L’opció que va determinar el Govern de la nació va ser la de ponderar el repartiment de fons de 16.000 € a les majors despeses sanitàries i socials, en funció de la incidència que haja tingut la pandèmia a cada regió.

Segons el PP, amb este criteri, la Comunitat Valenciana és de les més perjudicades, per això, des del PP, volen exigir un tracte just, como ha explicat hui el regidor del PP Bernat Ríos.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-19-maig-2020_md_51185734_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari