El PP lamenta que per tercer any consecutiu no es convoque “Alzira et beca”

El partit popular lamenta que un any més a l’Ajuntament d’Alzira no hi haja estudiants fent les seues practiques. D’un banda, lamenta que el programa la “Dipu te beca” haja desaparegut ara fa tres anys per part de la Diputació i d’altre que l’Ajuntament no pose en marxa un programa semblant.
Fins a l’any 2019, els estudians de grau o un cicle superior de formació professional, podien resultar beneficiaris d’una beca de 500 € al mes durant els mesos de juliol i agost, realitzant pràctiques en una entitat local. Es tracta d’un programa de la Diputació que tal i com expliquen els populars, PSOE i Compromís van decidir eliminar, deixant a criteri de cada Ajuntament en què invertir els diners del Fons de Cooperació Municipal de la Diputació de València. Des del Partit Popular d’Alzira denuncien que, per tercer any consecutiu, els estudiants universitaris i de Formació Professional d’Alzira han vist com el programa de beques estivals, per a substituir ‘La Dipu et Beca”, s’ha quedat en l’oblit.
Des del Partit Popular lamenten el poc interés de l’equip de govern d’Alzira, a pal•liar la situació d’atur juvenil i la de facilitar l’accés a l’ús dels joves.

Deixa un comentari