El PP reclama més inversions de l’Ajuntament

El Partit Popular d’Alzira denuncia la nul·la inversió en infraestructures de la ciutat. En este sentit, els populars critiquen que, després de sis anys, les poques inversions que s’han fet a Alzira, per part del Govern Local, han sigut amb diners d’altres administracions o empreses externes.

Mitjançant un llistat, els populars especifiquen algunes de les actuacions fonamentals per a la ciutat que, hui en dia i a parer seu, encara estan pendents. Entre elles, destaquen l’edifici de la Policia Local y el pavelló esportiu Fontana Mogort, tancat des de 2019.

En este sentit, cal recordar que la setmana passada l’Ajuntament va aprovar la contractació de les obres de l’edifici de la Policia Local per prop d’un milió i mig d’euros. I en el cas del Fontana Mogort s’inicià l’expedient per a la rehabilitació de l’estructura per un milió tres-cents mil euros. A més, es tracta d’inversions que es portaran a terme gràcies al romanent de tresoreria acumulat.

Tot i això, el regidor popular, Rubén Palau, incidix en què encara hi ha zones urbanes residencials com El Respirall o el Racó amb problemes elèctrics i d’inundacions i sobre els quals l’Ajuntament encara no ha donat resposta, entre altres:

Deixa un comentari