El PP reclama que es done subvenció a ASARI

El Partit Popular ha denunciat que l’associació del síndrome d’asperger de la Ribera, ASARI, s’ha quedat sense subvenció municipal de l’Ajuntament d’Alzira. Els populars recorden les denúncies anteriors pel que fa a la convocatòria de les ajudes a les entitats socials, unes ajudes que reiteren que s’han convocat tard i malament.

El Partit Popular ha estat reclamant a l’equip de govern les ajudes econòmiques per a les entitats socials d’Alzira des del mes d’abril, a través de denúncies en els precs i preguntes dels plens de cada mes, de notes de premsa i en la ràdio. Des del pp entenen que des del govern de l’ajuntament d’Alzira s’ha fet cas omís a les demandes de les entitats i del Partit Popular. A més denuncien que no s’ha convocat  l’assemblea del Consell Social i de Salut on s’exposa el pressupost anual.

Consideren que fruit d’esta situacció, l’associació ASARI que tradicionalment rebia 4.000 euros, s’ha quedat sense subvenció enguany. El PP demana responsabilitats polítiques i que se li done a esta associació una subvenció igualment.

Categories Salut Etiquetes ,

Deixa un comentari