fbpx

El PP reclama que es faça el programa La Dipu et beca

Compartix la notícia

EL PP proposa que es realitzen les beques d’estiu de la Dipu amb fons propis. De momentd, la Diputació ha aportat els diners a través del Fons de Cooperació Municipal però s’han destinat a altres fins des del PP han mostrat la seua disconformitat i proposen que es realitzen a l’agost i setembre, ja que consideren que enguany són més necessaris que mai.

Des de la diputació de València s’han realitzat des de 2008 els programes de formació coneguts com la “Dipu et beca”, amb la finalitat que estudiants majors de 18 anys realitzen les pràctiques formatives en diferents departaments municipals. Es tracta d’un programa on els estudiants realitzaven 20 hores setmanals durant els mesos de juliol i agost i cobraven al voltant de 500 € al mes, al temps que es formaven.
En el passat ple ordinari de l’ajuntament d’Alzira, es va tractar una modificació de crèdits en la qual s’anul·lava la partida destinada a les beques de la Dipu, de manera que des del Partit Popular estan en contra, ja que asseguren que el col·lectiu de joves estudiants se sent menyspreat al prescindir d’un programa de formació que és remunerat.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-8-juliol-2020_md_53468670_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari