El Premi Murta 2021 tanca amb 5 finalistes

La Junta local fallera d’Alzira ha donat a donèixer els finalistes dels premis literaris, que convoca la junta i la federació de lletres falleres. 5 microrelats han quedat finalistes del Premi Murta 2021 al millor microrelat publicat en un llibret de falla. Els treballs nominats són:

“Saudade-Memòria d’unes falles diferents”, de Laura Bellvert i “Les reunions online” de Beatriz Palomares, ambdós de la falla La Via de Tavernes de la Valldigna.
“Microrrelat Teatral”, de Pepa Rovira per a la falla Màrtirs de Gandia, “Micro-reflexió d’una parella trencada”, de Gabriel Collado per a la falla Plaça Rodrigo del Port de Sagunt i “Un dia de pandèmia tardorenca”, de Llorens per a la falla Sant Nicolau Mosquit de Gandia.

Enguany, han participat un total de 6 comissions de quatre poblacions diferents, que han presentat un total de 13 treballs. El jurat ha estat conformat  per Maria José Boluda, advocada, Fallera Major d’Alzira; Aureliano Lairón , responsable de l’Arxiu municipal d’AlziraAna Ausina López, professora de l’IES Tulell Alzira i Vicente Sanmartin Vázquez, , poeta i escriptor de falles.

El microrrelat guanyador es donarà a conèixer en la festa de les Lletres Falleres, que es celebrarà enguany a la nostra ciutat.

Deixa un comentari