El projecte Escena Erasmus recala en Alzira amb l’obra “El desig de la joventut”

Escena Erasmus aterra esta nit a Alzira. Es tracta d’un projecte teatral protagonitzat per joves estudiants Erasmus de la Universitat de València junt a estudiants d’ací. Cada any escriuen i protagonitzen una obra que després empren una gira per la Comunitat Valenciana. Esta nit, la gira s’atura a Alzira, al Gran Teatre, amb l’obra “El desig de la joventut”.
Coincidint amb la commemoració enguany de l’any europeu de la joventut, la representació reflexiona sobre la juventut des de diferents punts de mira.
A més també compta amb testimonis d’antics estudiants d’Escena Erasmus d’Ucraïna, Rússia i països de l’Est d’Europa que mostren la seua opinió sobre el conflicte de la guerra i el seu impacte. Esta obra ha estat escrita i protagonitzada per estudiants seleccionats en un casting al que es presentaren 300 persones. A més de la representació de l’obra, el fet que vagen de gira per la Comunitat Valenciana també els porta altres incentius. Des de hui, els vint estudiants que conformen l’equip estan passant el dia a Alzira i coneguent diversos llocs.
L’obra El desig de la joventut es pot vore esta nit a les vuit al Gran Teatre. Es pot adquirir la invitació gratis, a la web notikumi.com.

Deixa un comentari