El Projecte Riu busca la participació ciutadana per identidicar quins recursos permeten un envelliment saludable a Alzira

El Projecte Riu té una nova cita demà de 9:30 a 12:30 amb la ciutadania alzirenya. Sota el lema “què hi ha de bo a Alzira per a promoure l’envelliment saludable i per què?”, es convoca tota aquella persona que vulga participar per identificar recursos en la ciutat que faciliten un envelliment saludable.

El Projecte Riu està adreçat a persones majors de 60 anys, que treballen conjuntament amb Creu Roja, el Centre de Salut Pública i l’Ajuntament d’Alzira per convertir-se en agents de salut. A hores d’ara, ja s’està treballant amb un grup de persones que es reunixen una vegada a la setmana.

La participació s’obri ara a tota aquella persona que puga aportar informació per crear un mapa d’actius en salut o recursos que doten d’autonomia les persones majors al municipi. Esta iniciativa de participació ciutadana entén que els actius en salut estan fora dels centres saitaris i, per tant, cal receptar activitats saludables com a mesura preventiva per evitar anar al metge.

La cita és demà de 9:30 a 12:30 a la Plaça Major.

Deixa un comentari