fbpx

El protocol d’emergència per baixes temperatures continua a la nostra ciutat

Compartix la notícia

El protocol d’emergència per baixes temperatures ha ajudat una dona i un home este cap de setmana. Davant l’anunci de temperatures que han aplegat als zero graus, l’Ajuntament d’Alzira i Creu Roja han acollit al poliesportiu Pérez Puig les persones que ho necessitaren. El servei continuarà actiu almenys fins al pròxim cap de setmana.

Davant la falta de vivenda social o un alberg municipal, una vegada més, l’Ajuntament d’Alzira ha habilitat una estança municipal, amb l’objectiu de protegir del fred la ciutadania que es troba sense sostre o no té cap manera d’escalfar-se. D’esta forma, eviten que ningú haja de dormir a la intempèrie i, a més, els proporcionen tot el necessari per fer front a les baixes temperatures.
D’esta manera, este cap de setmana el pavelló Pérez Puig, que s’havia habilitat amb una zona amb llits, begudes calentes i lots d’higiene personal, ha acollit una dona durant divendres, dissabte i diumenge i un home dissabte. El protocol, en el qual han participat voluntaris de Creu Roja i Protecció Civil, a més de la policia local, continuarà almenys fins al pròxim cap de setmana perquè s’esperen temperatures encara molt baixes.

Compartix la notícia

Deixa un comentari