El pròxim dilluns, 15 de març, s’inaugura l’exposició de “Per amor a l’art”
Una campanya en la qual l’Ajuntament d’Alzira ha encarregat escultures als artistes fallers locals

El pròxim dilluns, 15 de març, s’inaugura l’exposició de “Per amor a l’art”, una campanya en la qual l’Ajuntament d’Alzira ha encarregat escultures als artistes fallers locals. La Regidoria de Festes va llançar esta iniciativa el passat mes de gener amb l’objectiu de donar suport a estos professionals que van haver de suspendre la seua activitat després de la suspensió de les Falles de 2020.

Així, des d’esta regidoría s’han encarregat, als diversos artistes fallers, una colecció d’escultures que representen diferents disciplines artístiques com la dança, la literatura o el teatre. El consistori ha designat 1.800 euros per a cada treball i la intenció, segons asseguren, és que les escultures perduren en el temps.

Segons ha explicat el regidor de Festes, Xavi Pérez, l’assignació de les obres es va fer per sorteig entre els artistes, que són: Bernat Estela, Roberto e Iván Parra, Toni Pérez, l’equip Planta Deu, Falles “Ferni” i Borja Lorente. Les seues obres podran vore’s a partir del 15 de març i, segons ha explicat el regidor, més endavant s’ubicaran en diferents edificis municipals. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari