fbpx

El pròxim dilluns comença el període de subscripció al Programa de Treball Agrícola

Compartix la notícia

Alzira obri als agricultors el període de subscripció al Programa de Treball Agrícola, en conveni amb el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE). Les inscripcions es podran fer a partir del pròxim 25 de maig de manera presencial a IDEA, però només amb cita prèvia. Per a poder inscriure’s, serà imprescindible estar inscrit al LABORA com a desocupat del sistema agrari especial abans del 22 de maig.
A més, els agricultors interessats hauran d’acreditar, d’alguna manera, la seua condició de treballador agrari. Podran fer-ho mitjançant l’informe de la vida laboral o bé amb un certificat de l’empresa o, fins i tot, mitjançant la presentació de tres cupons pagats. Això sí, el document haurà de certificar que almenys un mes, dels quals s’acredita estar d’alta en el Sistema Especial Agrari, està inclòs en els nou mesos anteriors.
En cas de voler inscriure’s, cal demanar cita mitjançant Whatsapp al telèfon 672 11 49 50 o amb una telefonada al telèfon 96 245 51 01. Una vegada es done una cita, s’haurà d’acudir a IDEA de forma individual i amb mascareta.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-20-maig-2020_md_51220042_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari