El PSOE comarcal reclama al Botànic que la Conselleria d’Agrictura tinga la seu a la Ribera

El psoe comarcal reivindicarà al congres del PSPV que es celebrarà la pròxima setmana protagonisme per a la Ribera en temes agraris i per això demanarà que la Ribera siga seu de la Conselleria d’Agricultura . Els delegats de l’agrupació comarcal, que el dissabte es van reunir a Carcaixent per a preparar el congrés, han plantejat un total de 33 esmenes.

Al Congres del pspv, els socialistes de la Ribera faran diverses propostes sobre temes que ocupen i preocupen la comarca de la Ribera. En este cas, els delegats riberencs faran valdre el caràcter agrícola de la comarca, per a reivindicar la seu de la Conselleria d’agricultura a algun dles municipis de la Ribera, aprofitant el procés de descentralització de l’administració que va a impulsar el govern del Botànic. Tal i com explica la secretaria coamrcal, la nostra comarca és un referent en l’agricultura i així mateix també demanaren formació per als joves agricultors. Neus Garrigues.

Les comunicacions i la vertebració comarcal són altres dels temes que esmenaran a la ponència marc dels sociaistes. D’una banda, la potenciació de la línia 1 de metrovalencià que creua la Ribera i la comunica amb València amb més freqüències i reiteraran la prioritat d’una connexió d’Alzira a l’AP7, una reivindicació històrica de la capital de la Ribera per tal de donar impuls a la zona industrial. Una connexió que també afavoriria les comunicacions des de diversos punts de la Ribera amb l’hospital comarcal.

Deixa un comentari