El Saló de Tardor del Realisme amplia el seu catàteleg d’obres

Més de 100 artistes, de 6 països diferents han participat enguany al Certamen Nacional de Pintura organitzat per l’artista local Josep Francés, amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Alzira. Des del passat divendres i fins al pròxim 24 d’octubre, una vintena d’estes obres es pot visitar en la sala II del MUMA al III Saló de Tardor de Realisme. Només tres d’elles han estat les premiades i cinc guardonades amb medalla d’honor.

El premi Teresa Tudela ha estat per a José Manuel Castillero per l’obra Sueña Juanma con ovejas eléctricas. Premi Teodoro Andreu recau en Enrique Pazos Arranz per El hombre a lomos de sus problemas. I el premi Josep Francés és per Ana González per l’obra Sarah. Pel que fa a les mencions, han estat per a: “Serenidad”, de Pepe Linares – “Ahí te quiero ver”, de Beatriz Pérez -“Carreras en el hipódromo” de Adolfo García Ballón – “Crisotilo”, de Jessica González – “It is pointlees to resist”, de Julián Orgaz.

De les més de 100 obres presentades per al III Certamen Saló de Tardor de Realisme, 33 d’elles han estat escollides per a completar el catàleg de l’exposició. Una novetat d’enguany que, Josep Francés explica per la gran qualitat de les obres presentades en esta edició.

Deixa un comentari