fbpx

El sector de la restauració anirà obrint al públic per fases

Compartix la notícia

El sector de la restauració començarà a veure la llum del túnel a partir del pròxim 11 de maig. Com ja saben, el Govern ha establert una sèrie de fases de desescalada orientatives per als propers mesos. Les fases, dividides en tres des de l’11 de maig fins el 8 de juny, tenen en comú la distància social requerida entre persones, una atenció prioritària per a les persones majors de 65 anys i un aforament limitat d’ocupació.
La fase 0 que començarà este dissabte es considera una preparació per al procés que vindrà després, però ja inclou novetats com que es podrà arreplegar menjar per a emportar als propis restaurants. En la fase 1, a partir de l’11 de maig, s’obriran les terrasses amb un 30% d’aforament. Pel que fa als mercats ambulants es permetrà reiniciar l’activitat, però amb un 25% d’ocupació tant de venedors com de compradors. En la fase 2, a partir del 25 de maig, es permetrà el consum dins dels locals amb una limitació d’un terç de l’ocupació i un 40 % d’aforament a les terrasses. Tot i això, no a tots els propietaris els podria interessar obrir en estes circumstàncies, segons ha explicat a Alzira Ràdio, l’assesor laboral Cristian Coll.
Per últim, en la tercera fase, a partir del 8 de juny, s’augmentarà l’aforament al 50% i es permetrà que estiga la gent de peu en les barres. També obriran bars i discoteques nocturns, amb un aforament màxim d’un terç. No obstant això, totes estes mesures són totalment orientatives i modificables a expenses de l’evolució del virus.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-30-d-039-abril-2020_md_50580475_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari