fbpx

El sector de les flors és un dels més afectats per l’ajornament de las Falles

Compartix la notícia

L’Associació Valenciana d’Agricultors i l’Associació Professional de Flores, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana reclamen a les administracions la posada en marxa de mesures que permeten compensar al sector de les flors pel greu impacte econòmic que patirà a causa de l’ajornament de les Falles en la Comunitat Valenciana.
Segons una primera estimació d’urgència efectuada pel col•lectiu de les pèrdues totals ocasionades per la sobtada cancel•lació de les comandes ascendixen a 5 milions d’euros. El sector advertix dels perjudicis derivats, tant de l’adquisició o cultiu del material vegetal en els vivers com de la seua cort, conservació en aigua, transport i elaboració de rams. A més, les empreses ja es trobaven des d’inicis de març en plena campanya de preparació de rams.
Davant l’enorme incertesa i preocupació que existix entre les empreses afectades, AVA-ASAJA i ASFPLANT els mostren el seu suport i mantindran contactes amb les administracions a fi d’aconseguir compensacions per a un sector que té en les Falles un dels moments de major facturació de l’any.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-11-marc-2020_md_48806487_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari