fbpx

El sector hostaler estudia les mesures necessàries per obrir els seus negocis amb seguretat

Compartix la notícia

Els hostalers reforçaran els punts crítics de cada local, per a que els clients tinguen sensació de seguretat en poder tornar a reunir-nos als bars i restaurants.
El sector de l’hostaleria es mostra en desacord amb la limitació al 30% de l’aforament de les terrasses perquè, asseguren, “el seu objectiu no és obrir els establiments sinó omplir-los”. Per a aconseguir-ho, els propietaris duran a terme les mesures d’higiene necessàries i els protocols establerts de distància social.
L’hostaleria és una de les protagonistes de les fases de desescalada de l’estat d’alarma. No obstant això, les dades no són exactes, atés que estan a expenses de l’evolució del virus. Els hostalers estan a l’espera d’estes xifres, però tenen clar que la principal premissa va a ser la protecció de la clientela. Una de les propostes que ja estan estudiant-se és la proporció de cartes digitals a través de Whatsapp o l’elecció del menú des de casa, per no haver de compartir la carta. De tot açò ha parlat hui a Alzira Ràdio Toni López, del restaurant Camí Vell d’Alzira.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-29-d-039-abril-2020_md_50543870_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari