fbpx

El SERVAL busca voluntaris per a parlar valencià en Et trobem parella

Compartix la notícia

El SERVAL contacta voluntaris i aprenents de la llengua valenciana per practicar l’expressió oral. Es tracta de la campanya “Et trobem parella”, un conveni d’Escola Valenciana amb l’Ajuntament d’Alzira que pretén fomentar l’ús de la nostra llengua. Els voluntaris pel valencià es reuniran amb els aprenents una hora a la setmana durant deu setmanes en un lloc aleatori per practicar la conversa.

Alzira s’unix així a este nou projecte d’Escola Valenciana que ha volgut jugar amb el concepte de “parella lingüística” per atraure persones que vulguen participar de l’ús actiu de la nostra llengua. La idea fonamental és fer conversar persones valencianoparlants amb altres que vulguen aprendre el valencià.

El Centre de Persones Adultes d’Alzira acollirà demà, a les 19 de la vesprada, la presentació del voluntariat amb la presència de l’Ajuntament i Escola Valenciana. Per a participar en el voluntariat no es requerix cap titulació lingüística prèvia. Les persones interessades poden inscriure’s en la mateixa presentació o a través del SERVAL.

Compartix la notícia

Deixa un comentari