El serval lliura els premis “El comerç parla valencià”

Ahir es lliuraren els premis de la campanya el “El começ parla valencià”, que ha dut a terme per primera volta l’Ajuntament d’Alzira a través del Serval. Durant la gala de lliurament, els comerciants guardonats van agraïr este impuls a l’ús del valencià als comerços, així com a les xicotetes i mitjanes empreses locals, afectades per la pandèmia.

La botiga de vins i productes gourmet Vinetibo i la papereria Vèrtex han estat els dos comerços que han rebut els dos primers premis de 600€ cadascun. Premis que reconeixen l’ús de la llengua valenciana als seus locals, tant pel que fa a la retolació com als textos publicats a la xarxa. Rafa Casterà, gerent de Vinetibo, agraeïx la visibilitat i l’impuls al petit comerç per part d’esta iniciativa.

Durant l’acte es va fer entrega als participants d’un diploma emmarcat que reconeix la participació de tots els comerços, com també una bossa de ràfia per a fer la compra, amb el lema «Compra en valencià. Jo, comerç local». La bossa ha estat un projecte coordinat pel Servei de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Silla, en el qual han participat i col•laborat vint-i-una agències de promoció del valencià (AVIVA).

Deixa un comentari