fbpx

El servei d’autobús urbà a Alzira és gratuït durant l’estat d’alarma

Compartix la notícia

La Regidoria de Serveis Urbans d’Alzira comunica que el bus urbà continua prestant el seu servei i durant l’estat d’alarma ho farà de manera gratuïta.
A més, seguint el protocol de desinfecció que marca Sanitat, des de la Regidoria de Serveis Urbans es continua amb les tasques de desinfecció tant dels carrers com de contenidors. Aprofitant l’absència d’estudiants en les aules, igualment s’està actuant en les escoles infantils, col·legis i Gran Teatre.
D’altra banda, a última hora d’este matí s’ha anunciat que s’ha acordat amb les empreses Aigües de València i Iberdrola la garantia de mantindre el subministrament a totes les llars de la nostra ciutat mentre estiga en vigor l’estat d’alarma.
El regidor de Seveis Urbans, Fernando Pascual, ha agraït a les empreses la implantació del Pla de Contingència, orientat a assegurar la qualitat i continuïtat del servei d’aigua potable i llum.
Pascual també recorda que actualment l’aigua que ens aplega a les aixetes de casa és apta per al consum, amb les màximes garanties de qualitat, per la qual cosa no fa falta que s’isca al carrer a comprar aigua.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-18-marc-2020_md_49055348_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari