El Servei d’Urgències de l’Hospital d’Alzira presenta la segona edició del seu ‘Manual de Patologia Prevalent en Urgències’
Es tracta d'una obra de consulta pràctica i útil que recull diagnòstics, tècniques, procediments i tractaments

El Servei d’Urgències de l’Hospital d’Alzira presenta la segona edició del seu ‘Manual de Patologia Prevalent en Urgències’, un llibre que recull els problemes de salut més freqüents en este servei hospitalari. Es tracta d’una obra de consulta pràctica i útil, organitzada en 32 capítols, en la qual es recullen, de manera detallada i actualitzada, diagnòstics, tècniques, procediments i tractaments utilitzats amb la finalitat d’abordar les patologies que formen part del dia a dia de la Medicina d’Urgències i Emergències.

Segons ha destacat el Director Mèdic, el doctor Juan Manuel Campos, la consulta d’este llibre serà de gran utilitat per als i les professionals que, al Servei d’Urgències de l’Hospital de La Ribera, atenen a una mitjana de més de 121.000 consultes a l’any. Tot i això, també ha destacat que, en l’àmbit docent, la conformació d’esta manual suposa un impuls, així com exemple de cohesió i de treball cooperatiu dins del servei, ja que en la seua conformació, han participat metges i metgesses que formen part d’este Departament. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari