fbpx

El subministrament d’alimentació està garantit durant l’estat d’alarma

Compartix la notícia

El subministrament d’alimentació està garantit mentre dure l’estat de confinament. Així ho han assegurat Cooperatives Agroalimentàries i la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana. Les associacions apel·len a la responsabilitat de la societat a l’hora d’adquirir productes als supermercats i asseguren que no hi ha cap motiu per adquirir-los en grans quantitats.

Les cooperatives agroalimentàries estan considerades com un servei essencial. I per tant, no han de suprimir la seua activitat amb la publicació del nou decret 10/2020. La cadena alimentària, segons l’associació, continuarà funcionant amb normalitat i amb totes les garanties de sanitat i seguretat. El president, Cirilo Arnandis, assegura que “les estanteries no van a parar de reposar-se”.
D’altra banda, la Unió de Consumidors explica que no hi ha motius per preocupar-se, perquè cap ciutadà es quedarà sense menjar, si tota la ciutadania fa un consum habitual i responsable. Ho ha explicat el secretari de la Unió de Consumidors, Vicente Inglada.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-31-marc-2020_md_49476060_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari