El Teló de Pupetes obri les portes amb formació per a totes les edats

El teló de Pupetes torna a alçar el teló el mes de setembre. I, en esta ocasió, ho fa amb tallers monogràfics destinats als adults que volen millorar la seua expressió artística. L’objectiu d’esta nova temporada de l’acadèmia regentada per l’actriu i directora escènica Rosana Mira és posar l’expressió artística a l’abast de totes les edats.

L’Escola de Teatre i Expressió Artística d’Alzira ja té a punt la programació per al curs 2021-2022. Els cursos per a xiquets i adolescents centraran l’activitat del Teló de Pupetes, juntament amb una àmplia oferta de tallers monogràfiques per a adults amb els que la directora del centre, Rosa Mira, es proposa ampliar i diversificar l’oferta formativa. Es tracta de sessions monogràfiques i intensives que s’insertaran dins del cicle “Dissabtes diferents”. Tallers dirigits a persones adultes que tindran lloc dissabtes pel matí de 9.30h a 13h.

Ir a descargar

Les “càpsules” dirigides als joves també inclouran formació específica amb professionals de diferents disciplines artístiques com el cinema, el clown, la veu o la composició musical. Per millorar el benestar emocional dels més menuts per mitjà de l’art escènic, el Telò també incorpora taller d’Art-teràpia, a càrrec de l’especialista Inma Hernàndez.

Deixa un comentari