Els 55 operaris del Sepe Agrícola avancen en la neteja de camins i barrancs

Balanç positiu del treball realitzat per les 55 persones contractades a través del Sepe Agrícola per a netejar i desbrossar camins i barrancs del terme rural. A hores d’ara encara resta una setmana perquè acaben de donar l’última empenta a la millora del terme rural de cara a la tardor.

L’objectiu és d’una banda millorar les condicions i l’accessibilitat dels camins rurals i d’altra, reduir el risc d’incendi forestal i preparar i millorar el drenatge dels barrancs i canals per a previndre inundacions. Fins ara ja s’ha actuat en una vintena de camins i més de 15 barrancs. Les tasques han finalitzat en els camins de l’Hort de Sandalio, de la Gosera, Hort de Mengual, de la Arena, la Solana, Umbria de la Murta, L’Alteró, Tollos de la Garrofera, de Benicull, de la Plata, de Pujol, de l’Hort de Bru, el camí de Pròsper, el camí baix de Corbera, la Portella de Severino, de la Solana a més de l’anell verd i la via verda.

També s’ha actuat en esl barrancs del Duc, Barrablet, Falçia, Tora, el barranc fosc, el de l’estrella, gracia Maria, Respirall, Casella. Vilella, el de l’estret, el de paella, Clot del Peixet, Perona, el canal de les Basses i LLavaneres, Velasco i Colmenetes. Ara, a falta d’una setmana de que s’acaben les contractacions, encara queda treball. Ho explica Pep Carreres, regidor d’agricultura i medi ambient.

El regidor de medi ambient i agricultura s’ha mostrat satisfet del treball realitzat i ha incidit en que el sistema que hi ha actualment de treball amb 55 persones treballant al llarg dels mesos d’estiu és més operatiu alhora de netejar el terme. Així i tot, cada vegada va sumant-se més zones que cal desbrossar i podar.

Deixa un comentari