fbpx

Els advocats d’Alzira demanen el retorn del jutjat penal a la ciutatÀudio 

Compartix la notícia

El col·legi d’advocats d’Alzira demana el retorn del jutjat penal a la ciutat i la implantació de noves sales de vista. El col·legi ha fet estes reivindicacions amb motiu del dia de la justícia gratuïta que se celebra en l’àmbit nacional cada 12 de juliol. Enguany es vol retre homenatge especialment al treball que han fet els advocats d’ofici durant la pandèmia del covid-19 durant la qual s’ha produït un pic important de casos de violència de gènere.

Al voltant de 4.700 advocats d’ofici treballen en la Comunitat Valenciana per a atendre les persones més vulnerables durant les 24 hores del dia. Així ha sigut també durant el confinament on s’han atés al voltant de 280.000 assumptes de justícia gratuïta. Els casos més habituals han sigut els conflictes familiars i les denúncies per desobediència de les normes sanitàries i de seguretat. I, precisament, la pandèmia és un altre dels motius pels quals el col·legi d’advocats d’Alzira demana que el jutjat penal es desplace de nou a Alzira per a així, evitar el col·lapse de casos a la capital de la província.

És per això que este dilluns es realitzarà un concentració a la porta dels jutjats d’Alzira en la qual es llegirà un manifest i s’entregarà un certificat als advocats que han realitzat una feina important durant este temps de covid-19. Escoltem el degà del col·legi Agustín Ferrer, que ha parlat a El dia per davant.

 

      dia-justicia-gratuita-10-juliol_md_53666192_wp_1

Ir a descargar

 

Compartix la notícia

Deixa un comentari