Els agricultors mostren malestar per la prohibició de manifestar-se a València el 9 d’octubre

Les associacions d’agricultors independents, entre elles, la de la Ribera ha mostrat el seu malestar amb la prohibició de manifestar-se a València el 9 d’octubre. La manifestació pretenia reclamar solucions al cotonet, ja siga indemnitzacions als agricultors pels danys, com més instruments per a combatir la plaga. Finalment han traslladat la manifestació al pròxim 28 d’octubre.

El malestar està causat perquè la Delegació del Govern va resoldre prohibir esta manifestació pel seu itinerari. Un itinerari que coincidia en la processó cívica a la plaça de l’Ajuntament. Tot i que els agricultors estaven disposats a canviar l’itinerari, la contestació per escrit de la Delegació es va endarrerir i no els ha deixat marge de temps per a canviar-ho. Els agricultors convocants, de les associacions de Nules, Vilareal, Ribera Alta i Camp del Túria, troben que s’ha vulnerat el seu dret a reunió. Jose Vicente Barbera, de l’associació de la Ribera Alta.

Els agricultors convocants, de les associacions de Nules, Vilareal, el Camp del Turia i la Ribera Alta estudien accions jurídiques, tot i que ja han posat nova data per a fer-la, el pròxim 28 d’octubre.

Deixa un comentari