Els alcaldes de Compromís de la Ribera Alta demanen a Sanitat major pes en les desicions

Transport públic, millores d’accessibilitat i accés a l’hospital i millora del servei als centres de salut principals reivindicacions.

Els alcaldes de Compromís a la Ribera Alta demanen que se’ls tinga en compte a l’hora de prendre decisions en matèria sanitària. La Secretària Autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro s’ha reunit amb els alcaldes i alcaldesses de Compromís de la Ribera Alta per a conèixer de primera ma el funcionament de l’atenció sanitària en el departament recuperat per a la gestió pública.

En este sentit, li han traslladat a Navarro la necessitat de recuperar el transport públic per a accedir a l’Hospital, a més d’incrementar les places d’aparcament i millorar l’accessibilitat. També reclamen millores en infraestructures pendents en els centres de salut de les seues localitats, així com garantir les substitucions del personal de pediatria i metges d’atenció primària.

Els alcaldes i alcaldesses consideren fonamental que se’ls tinga en consideració per a la pressa de decisions amb l’objectiu de millorar els serveis prestats als centres de salut de les seues localitats. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez explica que els alcaldes havien trobat a faltar el contacte directe amb Sanitat per a fer les seues reivindicacions.

Categories Sanitat

Deixa un comentari