fbpx

Els alumnes del col·legi Gloria Fuertes participen en tallers de conscienciació ecològica

Compartix la notícia

Voluntaris del programa Erasmus + d’Alzira han impartit tallers de conscienciació ecològica als alumnes del col•legi Gloria Fuertes. L’objectiu d’este projecte és mostrar als alumnes els efectes que té la contaminació en el medi ambient i donar-los ferramentes perquè tracten de reduir-los. Es tracta d’una iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient, que pretén fer-se extensible a altres centres de la ciutat.

El programa es va dividir en quatre tallers en què els alumnes van debatre amb els voluntaris sobre els efectes de la contaminació al nostre ecosistema. Una altra de les activitats va ser ficar en uns panells propostes de millora per tindre un món més net. I, per últim, els alumnes van realitzar obres artístiques amb deixalles de plàstic i van rebre bosses reutilitzables com a compensació pel seu treball.
El taller, que rep el nom d’Stop al plàstic, va estar impartit en anglès per quatre voluntaris del programa Erasmus + “Joventut i Solidaritat Europea a Alzira”. Des del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament asseguren que el programa s’adaptarà perquè puga exportar-se a la resta de centres educatius de la ciutat o siga igual d’exitós.

Compartix la notícia

Deixa un comentari