Els alzirenys poden aconseguir 6.000 € per a Adispac i La Nostra Veu

Alzira participa a partir de hui i durant els pròxims dos dimecres en la campanya El Repte del Reciclatge. Una iniciativa organitzada per Ecoembes on participen el consorci de residus Ribera Valldigna i la Conselleria de transició ecològica junt als diferents ajuntaments com el d’Alzira.
L’anomenat Comando del Reciclatge informarà demà, en el Mercat ambulant, sobre els beneficis de separar les nostres restes. El Repte és una competició entre municipis del Consorci perquè els seus ciutadans incrementen l’ús del contenidor groc en un 15% de mitjana respecte a l’any passat durant els dos pròxims mesos.
El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, convida a la ciutadania a participar ja que si som el poble guanyador s’aconseguiran 6.000 € que es repartiran entre ADISPAC i La Nostra Veu.

Durant les pròximes setmanes es faran xarrades en el centre educatiu de La Puríssima i els instituts La Murta i Josep Maria Parra.

El coordinador de marketing d’Ecoembes a la Comunitat Valenciana, Juan Alonso, explicà en Mare Terra la importància de separar a casa per fer oferir una nova vida als envasos que es depositen en els contenidors groc (llandes, brics i envasos de plàstic) i blau (envasos de cartó i paper).

Deixa un comentari