Els autònoms de la Comunitat Valenciana rebran una ajuda de 300 euros de la Generalitat per pal·liar l’increment de costos energètics

Més de 63.000 persones treballadores autònomes de la Comunitat Valenciana rebran l’ajuda de 300 euros de la Generalitat per a pal•liar l’increment de costos energètics. Costos energètics que s’estan patint de manera global en totes les economies a conseqüència de la invasió de Rússia a Ucraïna.
Esta ajuda forma part del Pla Reactiva. Cadascuna de les persones beneficiàries rebrà 300 euros, que s’abonaran en un sol pagament i que els permetrà compensar, en part, l’escalada de preus de l’energia. Esta subvenció està oberta a tots els sectors econòmics i és, a més, compatible amb altres ajudes de l’Estat. En concret a la provincia de València s’han presentat el 54% del total de les peticions.
Ara tal i com explicava el conseller Arcadi España, es treballarà perque les ajudes es paguen com més prompte millor i els diners estiga al més prompte possible en la butxaca dels emprenedors i emprenedores de la Comunitat Valenciana.

Deixa un comentari