fbpx

Els autònoms i PIMES comencen a rebre ajudes de les administracions

Compartix la notícia

Els autònoms i PIMES ja han començat a rebre algunes de les ajudes que han posat en marxa les diferents administracions. La primera en arribar ha sigut la prestació per cessament d’activitat, per part del Govern central i s’espera que, en les pròximes setmanes, este sector, fortament colpejat per l’estat d’alarma, puga continuar rebent vies d‘escape a la seua economia.

Pel que fa a les ajudes directes s’espera que tots aquells que en 2019 guanyaren fins a 30.000 euros nets cobren entre 750 i 1500 euros per part de la Generalitat, així com el retorn de la part de cotització del mes de març, que no han pogut treballar. D’altra banda, hi haurà moratòria en les cotitzacions, les quotes, fraccionament de l’IRPF i altres impostos, així com en hipoteques. Però, a més, els autònoms i PIMES també poden finançar -se, amb préstecs ICO i a través de l’Institut Valencià de Finances, pràcticament al 0%. Així ho ha explicat als micròfons d’Alzira Ràdio el gestor Cristóbal Signes.

També cal recordar les ajudes articulades pel Govern local amb bons d’emergència per a alimentació, subvencions directes de 300 euros per cada comerç tancat, venda en línia, ajornament i exempcions d’impostos i la posada en marxa del pla de famílies.

Altra qüestió que pot ajudar a sobreviure en esta situació es recuperar els diners dipositats en els plans de pensions, com ha senyalat Signes.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-24-d-039-abril-2020_md_50386710_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari