Els casos de Covid-19 a Alzira continuen baixant fins els 115 contagis en les últimes dos setmanes
L’índex acumulat a la nostra ciutat s’ha reduït fins els 251 casos positius per cada 100.000 habitants

Segons les dades facilitades per Salut Pública, en els últims tres dies només s’han registrat 7 contagis, front els 19 registrats entre el dilluns i el dimecres de la setmana passada. Així, a hores d’ara, l’índex acumulat a la nostra ciutat s’ha reduït fins els 251 casos positius per cada 100.000 habitants.

Segons ha expressat l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, la pròxima setmana podriem estar per baix dels 100 contagis per cada 100.000 habitants, si continuem respectant les mesures que estan actualment en vigor. Això significaria estar en un nivell òptim de contagis, si atenem als criteris de la OMS. A més, l’alcalde ha assenyalat que, en l’àmbit educatiu, també s’ha observat una reducció notable de contagis. Segons ha afirmat, en l’últim mes s’han fet més de 450 PCRs als centres escolars d’Alzira i s’ha demostrat que les escoles son segures, ja que els contagis estan al voltant del 3%.

Així, Gómez ha insistit en que és molt important seguir complint amb totes les mesures, però també ha volgut felicitar la ciutadania, en general, i, especialment la comunitat educativa i el Departament de Salut de la Ribera pel seu treball i implicació en la lluita contra esta pandèmia. L’escoltem:

Ir a descargar

Pel que fa al procés de vacunació contra la Covid-19, la regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira, Gemma Alós, ha confirmat que ja s’està vacunant als majors de 90 anys i als grans dependents i que s’està preparant, per a les pròximes setmanes, la vacunació al professorat. Davant la possibilitat de fraus telefònics a este respecte, Alós ha volgut recordar que només es vacunarà a domicili als grans dependents, de la mateixa manera que es fan a domicili les seues consultes mèdiques habituals. Alós ha enviat, també, un missatge d’agraïment a tota la comunitat educativa i sanitària. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari