Els centres educatius d’Alzira, preparats per a rebre els alumnes

El mes de juliol es van iniciar les tasques de preparació de les aules amb les directrius de la Conselleria d’Educació que finalitzaran durant este mes d’agost. Així doncs, tant les escoletes infantils com els col·legis, els instituts i l’Escola d’Adults s’han adequat amb la col·laboració de l’Ajuntament pel que fa a la neteja i desinfecció per a començar les classes el pròxim 7 de setembre.

Precisament hui el president de la Generalitat Valenciana ha mantingut una reunió amb el conseller d’educació Vicent Marzà i la consellera de sanitat Ana Barceló per ultimar els detalls de la tornada a les aules.

Segons informa la regidoria d’educació, els centres educatius d’Alzira han mesurat les aules així com indica el protocol de la Generalitat Valenciana per a possibilitar que nomes hi haja grups de 20 persones amb la distància requerida d’un metre i mig. No obstant això, el protocol permet (des d’educació infantil fins primària) la creació de grups de convivència estable (són obligatoris fins segon de primària) que podran relacionar-se entre sí sense haver d’utilitzar la mascareta ni haver de mantindre la distància de seguretat però el que sí que hauran de fer és evitar la interacció amb qualsevol altre grup del centre educatiu.

Pel que fa la neteja i desinfecció dels centres, l’Ajuntament d’Alzira reforçarà les tasques en col·laboració amb els centres educatius. Encara que els centres estan abastits de material sanitari per part de Conselleria, l’Ajuntament en farà arribar també a les escoletes infantils. Escoltem la regidoria d’educació, Maria Calvo en l’informatiu.

Ir a descargar
 

Deixa un comentari