fbpx

Els cérvols de la Casella podrien acabar a Requena per millorar les seues condicions de vida

Compartix la notícia

La Regidoria de Medi Ambient d’Alzira estudia traslladar els cérvols de la Casella a una finca de Requena de 3.500 hectàrees. Els animals no tenen espai suficient per  a viure en condicions adequades a la nostra ciutat i, a més, tenen problemes d’endogàmia. En el lloc dels cérvols es col·locarien cabres i ovelles, animals que podrien adaptar-se millor a les condicions de la Casella.

Esta és una proposta que farà Medi Ambient al plenari, amb l’objectiu de millorar el benestar dels cérvols. Segons la Regidoria, estos animals necessiten córrer al voltant de 10 quilòmetres al dia, la qual cosa és impossible a la Casella. Responsables de Conselleria, tècnics municipals i el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, es desplaçaren ahir a la finca del Rebollar a Requena per comprovar que es tractava d’un espai adequat per traslladar-los.

Es tracta d’un canvi que respon al principi de benestar animal, però també a un interés de l’Ajuntament per canviar la fauna i fer un manteniment dels espais de seguretat. “Amb cabres i ovelles es pot treballar junt amb Conselleria per tindre una franja de seguretat en condicions”, segons ha explicat Pep Carreres.

Compartix la notícia

Deixa un comentari