Els comerciants d’Alzira fan propostes a l’Ajuntament amb l’objectiu de millorar les vendes

Compartix la notícia

Els comerciants d’Alzira proposen en el Consell de Comerç que l’Ajuntament pose en marxa un autobús gratuït per traslladar a la capital de la Ribera Alta compradors d’altres municipis de la comarca. L’objectiu és que la nostra ciutat torne a ser la primera opció per realitzar les seues compres.
La proposta contempla que cada divendres o dissabte l’autobús arreplegaria a persones d’una població i que vingueren a comprar en el bus i gaudiren d’un descompte.
L’alcalde i regidor de comerç ha assegurat que s’estudiarà esta proposta, igual que totes les que llancen els comerciants de al nostra ciutat.
Els comerciants proposaren també que altres àrees comercials puguen oferir als seus clients una hora gratuïta d’aparcament, mitjançant convenis de l’Ajuntament amb la firma titular del aparcament, com es fa en la de Pérez Galdós. D’altra banda, el comerç alzireny considera «positiva» la creació d’una Plataforma en línea de la que formen part tots botiguers de la ciutat, tot i que no ho consideren una solució definitiva per al comerç local.
Segons explica la representat de l’àrea comercial de l’avinguda Sants Patrons i plaça Major, Alicia Sierra, pel que fa a la campanya de rebaixes està sent fluixa, degut a les campanyes continues de descompte que resten importància a la que abans era la més potent de l’any.

Compartix la notícia

Deixa un comentari