fbpx

Els deu socis europeus del projecte VET UP estan hui celebrant a Alzira la primera jornada de treball

Compartix la notícia

Deu socis europeus d’Àustria, Bulgària, Polònia i França han presentat este matí a Alzira les seues propostes dins del projecte VET UP. Este projecte, liderat per l’Ajuntament d’Alzira, fou l’únic d’Espanya en aprovar-se. El seu objectiu és ficar en contacte proveïdors de diferents associacions internacionals de Formació Professional, per compartir experiències i crear vincles transnacionals que afavorisquen alumnes i professors.

L’Agència de Desenvolupament Local IDEA ha acollit este matí la visita dels deu socis que, junt a Alzira, formen part del projecte VET UP. Els participants han presentat les seues propostes que, amb un pressupost de 440.077 euros, busquen millorar la qualitat i eficiència de l’FP i saldar les altes tasses d’atur que tenim a hores d’ara al nostre país.

El projecte està emmarcat dins del programa Erasmus+ de la Comissió Europea que dona suport a la creació de xarxes i associacions transnacionals de proveïdors d’FP. Tindrà una durada de dos anys i s’iniciarà a partir del pròxim 1 d’octubre.

Compartix la notícia

Deixa un comentari