Els metges d’urgències de l’Hospital demanen més personal

Compartix la notícia

Els metges d’urgències de l’Hospital de la Ribera s’han manifestat un dilluns més sense obtindre cap tipus de resposta per part de la gerència del centre sanitari. Esta és la quinta setmana que els sanitaris han eixit a les portes de l’Hospital amb pancartes per a reivindicar la falta de plantilla i de mesures de seguretat.

El personal d’urgències assegura que l’organització de l’Hospital pel que fa al servei d’urgències deixa molt que desitjar. Segons el col·lectiu de metges, no hi ha suficients professionals per a atendre tots els pacients i els que hi ha han de carregar amb un excés de treball que és esgotador. A més, els sanitaris expliquen que pateixen canvis de torns sense cap tipus d’antelació ni avís fins el dia d’abans.

A més a més, el moviment “SOS URG” ha nascut també per a denunciar la falta de mesures de seguretat a l’Hospital davant la COVID-19. Els metges demanen que es compre el material i els equipaments necessaris per a protegir-se dels virus i poder també així protegir els seus pacients.

Escoltem el doctor Pedro Garcia en l’informatiu.

      informatiu-migdia-26-d-agost-2020_md_55716149_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari