fbpx

Els metges d’urgències seguixen demanant més seguretat i personal per lluitar contra la CovidÀudio 

Compartix la notícia

Els metges d’urgències de l’Hospital de la Ribera no cessen en millorar les seues condicions laborals i l’atenció als pacients. Una setmana més, s’han reunit a les portes de l’Hospital per a reivindicar la falta de plantilla, la sobrecàrrega assistencial i la carència de protecció en l’atenció als pacients, entre altres denuncies.

Així doncs, els metges asseguren que des que es van iniciar les protestes al mes de juliol la gerència no  ha pres cap decisió al respecte ni tampoc ha fet cap contracte nou d’estiu. Esta circumstància, segons els sanitaris, provoca el seu esgotament per l’excés d’hores i la incorrecta estructuració de la plantilla.

Els metges denuncien també que així com en altres departaments de salut s’han dut a terme mesures específiques per als serveis d’urgències, a l’Hospital de la Ribera no s’haja destinat la quantitat suficient de recursos tant assistencials com econòmics per a este sector del centre que, asseguren els sanitaris, és imprescindible per tractar-se del registre d’entrada de tots els pacients.

Escoltem l’entrevista mantinguda este matí amb el seu portaveu, el doctor Pedro García, en El dia per davant.

      bloqueig-a-urgencies-l-hospital_md_55281319_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari