Els metges seguixen reclamant més efectius en Urgències

Els metges d’urgències de l’Hospital de la Ribera denuncien de nou la nul·la resposta de la gerència del centre després de sis setmanes consecutives de protestes a les portes de l’Hospital. El personal sanitari assegura que el nombre de professionals que està al capdavant del servei d’urgències està per davall de la ràtio recomanada pels organismes oficials.

A més a més, els metges es queixen de l’excés d’hores acumulades i perquè, segons expliquen, són l’únic sector de l’Hospital on s’han produït amortitzacions de vacants. El col·lectiu reclama també que es duga a terme la programació adequada dels horaris i la previsió de les hores assistencials per a que no es produïsquen canvies de torn sobtats.

Segons el personal d’urgències de l’Hospital és necessari l’establiment de plans de contingència i la reestructuració dels circuits assistencials de l’àrea d’urgències. El col·lectiu demana també l’adquisició de material de protecció per a poder atendre els pacients amb garanties de seguretat. Escoltem el doctor Pedro García en l’informatiu.

Ir a descargar

Deixa un comentari