Els municipis de més de 50.000 habitants tornen a blindar-se durant el cap de setmana
El Dr. Iván Arroyo recorda que qualsevol esforç individual redunda en el col·lectiu

Els municipis de més de 50.000 habitants tornen a blindar-se durant el cap de setmana per a reduir la incidència de la Covid-19. La Comunitat Valenciana ja ha superat la barrera de les 5.000 defuncions i continua al capdavant com una de les autonomies més afectades per esta tercera onada de la pandèmia. Per això, recordem a la ciutadania que les mesures restrictives continuaran vigents fins al pròxim 15 de febrer.

L’hostaleria romandrà tancada i els comerços que presten serveis no essencials estaran oberts fins a les 18.00 hores. D’altra banda, queden prohibides les reunions familiars i socials amb persones no convivents en residències privades, així com a les platges i espais a l’aire lliure que es troben dins de nuclis urbans on és obligatori l’ús de mascareta.

En este sentit, el pneumòleg del departament de Salut de Xàtiva-Ontinyent i de Vithas Aguas Vivas, Iván Arroyo, recorda que qualsevol esforç individual redunda en el col·lectiu i, per tant, és de vital importància que complim amb les mesures restrictives per tal d’eixir com més prompte millor d’esta situació. Escoltem el que ha dit en ‘El Dia per Davant’:

Ir a descargar

Deixa un comentari