Els municipis valencians es posen les piles en innovació

Els municipis de la Comunitat Valenciana volen ser els primers de la classe en matèria d’innovació. I és que hui s’ha encetat el programa TERRA INNOVADORA, que té com a objectiu formar als càrrecs electes i personal administratiu per a millorar la innovació en l’àmbit local. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha innaugurat este matí les jornades a Alacant. Gómez és, a més, vicepresident de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), organisme que ha posat en marxa la iniciativa en col.laboració amb la Conselleria d’Innovació.

La innovació esdevè un eix important en la governança local. Motiu pel qual la FVMP ha posat en marxa esta iniciativa per a posar en comú politiques d’innovació dins de l’àmbit local valencià. L’objectiu final és elaborar un conveni de col·laboració que permeta a les entitats locals assolir reptes de gestió social amb major eficiència.

A esta primera sessió, també ha participat Carmen Herrero, directora d’IDEA, qui ha presentat els diferents projectes europeus als que participa Alzira. Els projectes europeus, així s’ha exposat durant la jornada, són clau per a apropar les administracions locals a la ciutadania. Les jornades continuaran demà al Districte Digital d’Alacant i dijous es traslladaran a València.

Deixa un comentari