Els pensionistes alzirenys tornen al carrer per reivindicar unes pensions dignes

Amb el lema “Governe qui governe les pensions es defensen” els pensionistes d’Alzira han tornat hui al carrer després de la parada estival. La concentració, que ha tingut lloc a les 11 del matí davant l’Ajuntament, ha estat centrada en la denuncia a la privatització dels fons de pensió. Des del col·lectiu de pensionistes d’Alzira també demanen una auditoria dels comptes de la Seguretat Social que permeta saber quants diners hi ha per a les pensions.

L’objectiu d’esta auditoria és demostrar que el sistema de pensions actual sí és sostenible i, per tant, ni la privatització ni els retalls estan justificats. Així ho ha explicat el portaveu de la Unió per les pensions d’Alzira, Raül Ferrer.

Amb estes reivindicacions, inicia un nou curs. La Unió per les pensions d’Alzira es concentrarà cada dilluns a la porta de l’Ajuntament. A més, el 16 d’octubre tindrà lloc una concentració estatal a Madrid a la qual el col·lectiu de pensionistes d’Alzira també estarà present. Amb este propòsit es posarà un autobús a disposició d’aquelles persones que desitgen unir-se. L’eixida serà des de la plaça del Regne.

Deixa un comentari